Little Bears slaví druhé narozeniny!

Začalo to 22. 2. 2016. To byl den, kdy se prvních pět sad piškvorek vrhlo do světa a předvedlo se na veřejnosti.
Marie Haklová 22.02.2018 • před 6 lety

Je to tak. Už jsou to dva roky! Dva krásné roky, plné nových zážitků, neuvěřitelných posunů, zkušeností a momentů uvědomění. Nová cesta, jejíž konec je v nedohlednu. Nekonečné dobrodružství a hromada dřiny (každý den).

Občas přijdou drsné dny, kdy si říkám, jestli toho nenechat. Hned teď a tady. A pak mě to zase přejde, oklepu se, něco vyřeším, objeví se přítel, který mě podpoří slovem a zase se jede dál.

A jak tak procházím tou svou podnikatelskou cestou, vymýšlím nové směry, kam se vydat, nové hračky a hry pro své zákazníky, potkávají mě i související témata, o kterých stojí za to psát, mluvit, přemýšlet. A tak jsem zatoužila po blogu Little Bears, abych ty myšlenky měla kam dávat. Tak tady je a já doufám, že se vám tu bude líbit!

Nebojte se mi psát, kdyby vás něco zaujalo, nebo naopak jste se mnou nesouhlasili. Budu za vaši zpětnou vazbu fakt ráda.

→ littlebearsCZ@gmail.com 

Díky, že jste s námi! (a vydržte ;-) )

 

 

smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley​​​​​​​ smiley​​​​​​​ smiley​​​​​​​ smiley​​​​​​​ 

A protože k narozeninám patří dárky, jeden pro vás máme. Oslavujeme druhé výročí Little Bears a taky začátek tohoto blogu.  Rozhodla jsem se proto obdarovat jednoho z vás nejoblíbenější hračkou z našeho portfolia – černobílými kostkami.

Podmínky jsou úplně jednoduché – jděte na facebookový profil Little Bears a pod příspěvek s vyhlášením této soutěže do komentáře napište, kolik myslíte, že jsme za ty dva roky vyrobili sad černobílých kostek a do komentáře napište, komu by kostky udělaly radost. Kdo se co nejvíce přiblíží správné odpovědi, dostane poštou jednu celou sadu černobílých kostek. Své odhady můžete přidávat do neděle 25. 2. 2018 (do půlnoci).

Slavte s námi a nebojte se označit v komentáři své přátelé, kterým by soutěž neměla uniknout. A dejte nám svůj lajk, pokud už nejste fanoušky stránky, to zase udělá radost nám ;-).